Els Mossos d’Esquadra intervenen més de 1.300 objectes falsificats destinats a la venda ambulant al Baix Penedès

En dues actuacions diferents es van intervenir 1.360 objectes falsificats valorats en prop de 50.000 euros
 
En una de les actuacions també es va detenir un home per un delicte contra la seguretat en el trànsit


Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra  de la Comissaria del Vendrell van imputar, durant el mes de novembre, vuit persones com a presumptes autores d’una falta contra la propietat industrial i intel·lectual.
 
Les imputacions es van fer en dues actuacions diferents dirigides a la localització de productes falsificats destinats a la venda ambulant a la comarca del Baix Penedès.
 
La primera intervenció es remunta al passat 9 de novembre durant un control de seguretat ciutadana que es va muntar a les rodalies del polígon Les Mates del municipi del Vendrell. Els agents van aturar un turisme, ocupat per quatre persones, que transportava 708 objectes falsificats, valorats en 23.000 euros.
 
Els mossos van intervenir tot el material i van imputar als quatre homes com a presumptes autors d’una falta contra la propietat industrial i intel·lectual.
 
La segona actuació va tenir lloc el passat 23 de novembre durant un altre control de pas que s’havia muntat als accessos del Vendrell. Un vehicle, ocupat per quatre persones, va fer cas omís a les indicacions dels agents per tal d’aturar-se i va fugir ràpidament per la carretera N-340 i C-31. Durant la fugida, va conduir temeràriament posant el risc a la resta dels usuaris de la via.
 
Finalment, va ser interceptat a l’altura del punt quilomètric 131 de la C-31, dins del municipi d’El Vendrell. Immediatament, es va detenir al conductor, un home de 26 anys, nacionalitat senegalesa, i veí de Torredembarra (Tarragonès) com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el trànsit.
 
A l'interior del vehicle es va localitzar 652 objectes falsificats valorats en 23.900 euros. Per aquest motiu, es va imputar als quatre ocupants una falta contra la propietat industrial.
 
En les dues actuacions es va comissar, entre altres productes falsificats, sabatilles esportives, bosses de mà i camises. Tot apunta, que el material intervingut anava destinat a la venda ambulant en diferents municipis del Baix Penedès.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article