La Biblioteca Municipal de l'Arboç posa en marxa el club de lectura fàcil Ja s'ha presentat la programació de lectura fàcil per a tot el curs escolar 2019-2010

La Biblioteca Municipal de l’Arboç ha posat en marxa amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català del Baix Penedès el Club de lectura fàcil.

Actualitat

Cartell promocional.
Cartell promocional. | Fotografia: Biblioteca de l’Arboç

Consisteix a cedir en préstec un llibre de lectura fàcil a cada participant, que el pot llegir una o diverses vegades, i un matí al mes es reuneixen a la biblioteca per comentar-lo, compartir punts de vista, idees i experiències. 

Els objectius principals són -d’una banda- fomentar la lectura, ja que participant-hi es llegeixen un total de nou llibres cada curs escolar, i -de l’altra- millorar l’expressió oral en català a partir de la conversa i del debat a partir dels temes que proporcionen aquests materials de lectura fàcil, que estan elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per tothom.

Les sessions de comentari del llibre es fan sempre el tercer dimecres de cada mes a les 10 del matí i tenen una durada aproximada d’una hora i mitja.
La participació en aquestes sessions és totalment lliure i gratuïta. S’adreça principalment a persones que no estan acostumades a llegir llibres en català, que busquen un entorn on poder parlar, conèixer nous autors, aprendre vocabulari i compartir una estona tot practicant. Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a la biblioteca de l’Arboç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article