L’Arboç celebrarà la VII Enramada els propers 25 i 26 d’octubre plena d’activitats relacionades amb aquesta tradicional coca

Aquesta edició comptarà amb espais dedicats a les noves tendències biosaludables i ecològiques.

Actualitat

Moment del show cooking inaugural de la 6a edició de l’Enramada de l’Arboç l’any 2018.
Moment del show cooking inaugural de la 6a edició de l’Enramada de l’Arboç l’any 2018. | Aj. de l’Arboç

La VII Enramada de l’Arboç serà el proper divendres 25 i dissabte 26 d’octubre. Una mostra plenament consolidada després de 6 edicions i la gran acceptació entre els forners, restauradors, productors i la gran assistència de públic en anteriors edicions. La plaça de Catalunya tornarà a ser l’escenari de la popular i consolidada mostra arbocenca que en aquesta edició comptarà amb tallers i activitats de sensibilitat ecològica i biosaludable.

El divendres 25 d’octubre a partir de les 6 de la tarda i el dissabte 26 d’octubre durant tot el dia, arbocencs i visitants vinguts d’arreu, podran tornar a gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès.

Però la setena edició de l’Enramada oferirà també al visitant un bon grapat d’activitats per a totes les edats; maridatges, música en viu, show cooking, tallers i activitats infantils gratuïtes, etc.. Tot plegat una proposta gastronòmica, enològica, solidària i cultural per viure-la en família a L’Arboç.
Des de l’organització de l’Enramada ben aviat s’anirà desvelant tots els detalls i sorpreses que depararà la setena edició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article