Obert el termini de presentació de fotos al XXI Concurs de Fotografia

S’obre el termini fins a les 14 h del 27 de setembre de 2019 per entregar les fotos per al XXI Concurs de Fotografia, que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Actualitat

Obert el termini de presentació de fotos al XXI Concurs de Fotografia
Obert el termini de presentació de fotos al XXI Concurs de Fotografia | Fotografia: Cedida

Aquest any s’ha escollit el tema Làpides, escultures i records amb història dels cementiris del Baix Penedès. S’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments funeraris, racons, escultures, làpides... amb història dels cementiris de la comarca. Es valorarà la presentació, l’enquadrament i la relació amb l’entorn d’aquests elements funeraris.

Per obtenir les bases podeu dirigir-vos a la Regidoria de Cultura, edifici de l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24 del Vendrell), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l’Ajuntament (http://www.elvendrell.net/art/concurs-de-fotografia).

El lliurament de premis es farà el divendres 11 d’octubre de 2019, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria, c/ Major, 16, del Vendrell. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 10 de novembre de 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article