Oferta d'agost per fer-te col·laborador/a de l'OK Lliga Plata del CE Vendrell

La lliga no comença fins al 19 d'octubre, però cal el suport de tothom des d'ara. Per això, s'inicia a l'agost la campanya de venda de targetes de col·laborador/a de la temporada 2019-20

Esports

Oferta d'agost per fer-te col·laborador/a de l'OK Lliga Plata del CE Vendrell
Oferta d'agost per fer-te col·laborador/a de l'OK Lliga Plata del CE Vendrell

Aquesta temporada 2019-2020 el primer equip d'hoquei del CE Vendrell necessita més que mai el suport de l'afició per ajudar-lo a competir al màxim a l'OK Lliga Plata amb la mirada posada en l'objectiu de tornar a l'OK Lliga.
Per una banda, es necessita un pavelló ple en els partits de casa per animar l'equip. I, per una altra banda, són necessaris ingressos per fer front a les despeses en una categoria que suposa fer 6 desplaçaments fora de Catalunya.
La lliga no comença fins al 19 d'octubre, però cal el suport de tothom des d'ara. Per això, s'inicia a l'agost la campanya de venda de targetes de col·laborador/a de la temporada 2019-20, i es vol premiar a aquelles persones que la comprin o reservin aquest mes amb l'oferta d'un estalvi de 10 euros per a la segona targeta.
El preu general és de 60 euros i per als socis del Club d'Esports Vendrell és de 50 euros. Si es compren ho reserven aquest mes d'agostla segona targeta sortirà per 50 euros i 40 euros, respectivament.
>On es pot comprar?
- Al Bar del Club, el dimarts 27 d'agost, de 19:30 h a 20:30 h
- Al Bar Montserrat (Cal Guitarra) del c/ Colom (a partir del 19
d'agost)
On es pot reservar?
>La reserva es pot fer a través de l'e-mail publi@hoqueivendrell.com indicant nom i cognom, telèfon de contacte, especificar si s'és soci del Club (es comprovarà a través de la Secretaria del Club) i número detargetes que es volen adquirir. Es rebrà un comprovant amb un número de
reserva per poder recollir les targetes i pagar-les en el moment de la recollida (al Bar del Club, en l'horari indicat en l'opció de compra, o a l'entrada del Pavelló en els partits de pretemporada). La targeta es pot recollir i pagar passat el mes d'agost. L'oferta és vàlida per a les reserves fetes durant el mes d'agost.
La targeta de col·laborador/a donarà dret a entrar als partits de l'OK Lliga Plata que es juguin a casa (partits de Play Off no inclosos) i poder gaudir d'avantatges i sortejos exclusius. L'entrada als partits serà gratuïta fins als 14 anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article