El col·lectiu Enfoca exposa les fotografies de Racons del Baix Penedès al Centre cívic l’Estació

L’horari de visita és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Al mes de setembre també es podrà visitar a les tardes, de 15 a 21 hores

Actualitat

El col·lectiu Enfoca exposa les fotografies de Racons del Baix Penedès al Centre cívic l’Estació
El col·lectiu Enfoca exposa les fotografies de Racons del Baix Penedès al Centre cívic l’Estació | Fotografia: Cedida.

Una trentena de fotografies del col·lectiu Enfoca del Baix Penedès es poden veure a la primera planta del Centre cívic fins el proper 6 de setembre. Aquesta entitat amb seu a Calafell va ser creada l’any 2009 i actualment està integrada per gairebé 90  membres de diferents punts de la comarca del Baix Penedès, amb una forta presència de Calafell i el Vendrell.

La mostra sencera, que ja s’ha exposat a Calafell, consta de 65 imatges i properament visitarà també altres localitats com l’Arboç i Llorenç. A l’exposició del Vendrell, però, per raó d’espai només es poden veure la meitat de les seves obres. Les fotos ens mostren racons del Baix Penedès que moltes vegades ens passen desapercebuts als nostres ulls. Algunes imatges agafen dimensions fora del que la realitat ens té acostumats, com el pont de les Madrigueres o una vista general des d’una església romànica del Montmell.

L’horari de visita és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Al mes de setembre també es podrà visitar a les tardes, de 15 a 21 hores.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article