Aquest cap de setmana comença el Cicle “Música als Jardins” que omplirà de música el Museu Pau Casals els dissabtes d’agost

El cicle tindrà com a plat fort el concert de la soprano Sivan Rotem i el pianista Jordi Camell. 

Actualitat

La soprano israeliana Sivan Rotem i el pianista baixpenedesenc Jordi Camell
La soprano israeliana Sivan Rotem i el pianista baixpenedesenc Jordi Camell | Fotografia: Cedida.

Aquest cap de setmana arrenca el cicle “Música als jardins”, que té com a objectiu fer arribar la música al màxim nombre de persones possible recuperant un espai, els jardins de la Vil·la Casals, on el mateix Pau Casals va organitzar-hi en el seu dia, petits concerts en els quals diversos músics de renom van poder acompanyar el Mestre amb les seves interpretacions.   

Enguany però, el cicle tindrà un concert destacat el dissabte dia 10 d’agost, que no tindrà lloc als jardins sinó a l’interior del museu, concretament a la Sala de la Música. La soprano israeliana Sivan Rotem i el pianista baixpenedesenc Jordi Camell oferiran un repertori basat en peces de Toldrà, Montsalvatge, Albéniz, De Falla, cançons israelianes i tangos argentins. Aquest dia, el concert serà gratuït però tindrà les places limitades i no s’hi podrà accedir fins 15 minuts abans de començar, és a dir a les 19:15h. 

A part del concert del dia 10, el cicle comptarà aquest primer dissabte dia 3 d’agost amb el grup Dos de Lis, amb Roser Farré al violí i Laura Fontanals a la guitarra. Cosmos Quartet (grup guanyador de la 13a edició del Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra), Alma 29 International Ensemble i el Trio Capmany, seran els protagonistes els següents dissabtes, en un cicle de concerts que es consolida any rere any i que cada vegada aplega més espectadors que volen fer-se passar la calor dels vespres d’agost d’una manera diferent i ben entretinguda. Tots els concerts començaran a les 19:30h, tenen l’entrada gratuïta i no cal fer reserva prèvia. 

Així mateix, el divendres dia 2 d’agost a les 20h, hi haurà una nova sessió de les exitoses visites teatralitzades, amb el Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. La setmana que ve, dimecres dia 7 d’agost a les 19:30h., dins del marc de l’exposició “Victoria de los Ángeles. La  Veu que sorgí del a Universitat” que es pot visitar al museu fins el dia 1 de setembre, Maria Gorgues presentarà el documental Brava, Victòria, un reportatge que mostra la vida de la gran soprano barcelonina,  amb guió i direcció de la mateixa Maria Gorgues. L’acte, que serà gratuït i sense reserva prèvia, tindrà lloc a la Sala Polivalent del museu. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article