Els concerts d’agost a l’Auditori Pau Casals arrenquen amb el pianista Juan Carlos Rodríguez

El Temporada continua la seva programació estiuenca amb un total de 8 concerts: 5 inclosos dins el cicle de ‘Música a la Vila’ i 3 a l’Auditori Pau Casals, que s’inicien aquest dissabte

Actualitat

Juan Carlos Rodríguez
Juan Carlos Rodríguez | Fotografia: Ajuntament del Vendrell

El dissabte 3 d’agost, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc el concert a càrrec del pianista Juan Carlos Rodríguez, considerat un dels músics més brillants de la seva generació. És un pianista que es caracteritza per la seva fidelitat al text i al compositor; posseïdor d’una refinada tècnica pianística al servei de la música. Amb una fabulosa capacitat de visió per interpretar els estils més diversos, les seves interpretacions mostren un gran rigor interpretatiu, alhora que revelen una naturalitat i frescor que fan de cada concert o recital una experiència totalment nova.

Les entrades del concert a l’Auditori Pau Casals es poden adquirir a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i a les taquilles del mateix Auditori.

Repertori:

Sonata per a piano en mi bemoll major, Hob. XVI: 49, de J. Haydn

Sonata per a piano en do major, Hob. XVI: 50, de J. Haydn

Variacions i Fuga sobre un tema de Händel en si bemoll major, op. 24, de J. Brahms

 

Dia: Dissabte 3 d’agost

Lloc: Auditori Pau Casals

Hora: 20.30 h

Entrada: 10 €

Entrada amb descompte: 7 €

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article