II Cursa Trail El Vendrell

Aquest passat diumenge es disputava la segona edició de la Cursa i Caminada Trail el Vendrell organitzada pel C.A. Runners El Vendrell i la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament del Vendrell.

Esports

II Cursa Trail El Vendrell
II Cursa Trail El Vendrell | Fotografia: Cedida

Aquest any, com a novetat, la cursa forma part de la Lliga Trail TGN Nord 2019. Els organitzadors de la cursa han valorat molt positivament aquest aspecte que els ajuda a consolidar la cursa en el calendari de cursas de iniciació al Trail.

Van prendre la sortida prop de 400 participants, entre uns 240 corredors i gairebé uns 150 caminadors. Disputada sota un matí de calor, va transcórrer pels antics camins del Vendrell que unia nuclis i massos del terme municipal.

El guanyador absolut masculí va estar l’atleta Joel Valldosera del CE Deporunners amb un temps de 55’15” nou record de la prova i amb només un segon de diferencia del segon i company d’equip Gerard Gil Sentis.

La guanyadora absoluta femenina va ser la Laura Teruzzi del club Runners Sant Adrià amb un temps de 1h08’57”

Els primers locals van ser en Javier Alonso del C.A. Runners El Vendrell i la Mari Carmen Merchan del Club Filirun. Satisfacció per part dels organitzadors per tenir una cursa sense incidents ni pèrdues i on els participants han gaudit d’un diumenge de Trail.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article