Concert gratuït al Museu Pau Casals amb l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Aquest cap de setmana el Museu Pau Casals se suma a les jornades #HolaFamília que organitza l’Agència Catalana de Turisme amb activitats per a tota la família i l’entrada gratuïta per a tots els menors d’edat al museu.

Actualitat

Concert gratuït al Museu Pau Casals amb l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona
Concert gratuït al Museu Pau Casals amb l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona | Fotografia: Cedida

A més a més però, tots els que s’acostin al museu aquest diumenge dia 9 de juny tindran l’oportunitat de gaudir d’un concert en directe a càrrec de l’orquestra de corda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, el mateix conservatori on Pau Casals va estudiar entre els anys 1888 i 1893, quan tenia 11 anys, amb Josep Rodoreda com a professor de composició i Josep Garcia com a professor de violoncel.

L’actual orquestra del conservatori, formada per una quarantena de músics farà a primera hora del matí de diumenge una visita guiada al museu, ubicat a la que va ser la casa d’estiueig de Pau Casals i oferirà després el concert a l’aire lliure, amb un repertori de peces de G.F. Handel, G.P. Telemann, G. Holst i A. Marquez. 

El concert serà a les 12h i tindrà lloc als jardins de la Vil·la Casals, al mateix espai on Pau Casals va organitzar en el seu dia petits concerts en els quals diversos músics de renom van poder acompanyar el Mestre amb les seves interpretacions. L’entrada és lliure i gratuïta.

Més informació a www.paucasals.org
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article