Memorial Josep Bové a Vendrell

El CE Vendrell ret homenatge fet l’1 de Juny a una figura destacadíssima en la seva història

Esports

Memorial Josep Bové a Vendrell
Memorial Josep Bové a Vendrell | Foto: Cedida

Josep Vives, Vicepresident de la FCF i delegat a Tarragona, acompanyat d’en Rafael Pinedo, directiu FCF i d’en Toni Cansino, delegat comarcal del Baix Penedès, van assistir a l’homenatge en memòria d’en Josep Bové i Gestí, persona molt apreciada i estimada pel CE Vendrell, del que en va formar part de forma extraordinàriament activa i col·laborativa, cosa que també va fer que es posés el seu nom a l’estadi dels vermells.

L’esdeveniment va estar liderat per en Jorge Robles, President de l’entitat, que va cedir la paraula a en Manolo Garrido, ex-president del Vendrell i estret col·laborador i amic d’en Josep Bové. En el seu parlament va relatar l’actitud, predisposició i bona col·laboració de l’homenatjat i el seu sentiment vers el club que tant va ajudar i estimar. 

Les paraules van ser atentament seguides pel públic assistent, així com per na Rosa Güell i en Jordi Bové, esposa i fill del protagonista del Memorial.

El consistori del Vendrell va estar representat pel seu alcalde en funcions, Martí Carnisser, així com per en Ferran Trillas, regidor d’esport en funcions, entregant a la família una placa commemorativa.

La delegació federativa també feu a mans de Rosa Güell d’un trofeu que recordava la figura de Josep Bové. Es va tancar l’apartat d’homenatge amb un sentit aplaudiment a la família.

L’acte va precedir el partit entre el CE Vendrell i la Selecció Amateur de Tarragona- Baix Penedès que es van enfrontar en partit amistós. La sacada d’honor fou realitzada per la família de Josep Bové, i el partit fou molt disputat, amb resultat final de 3-0, tot i que la victòria dels locals no va reflectir el treball realitzat pels convocats en selecció, amb continus contraatacs i molta verticalitat, que no va ser recompensada amb encert entre pals. 

Cal destacar la forta calor que va provocar dos descansos per hidratació i el gran ambient en la graderia i el fair play entre els contendents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article