Vols conèixer un Booktuber del Vendrell?

Inauguració de l'exposició a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell el dimecres dia 5 de juny a les 12:15 hores

Actualitat

Vols conèixer un Booktuber del Vendrell?
Vols conèixer un Booktuber del Vendrell? | Foto: Cedida

El proper dimecres 5 de juny a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell podreu trobar alumnes del Centre de Formació d’Adults que s’han format en aquesta original i popular forma de crítica literària, el booktube.

Podreu xerrar i intercanviar opinions sobre lectures de tot tipus, des de les més clàssiques fins a les últimes novetats. A més, els autors inauguraran l'exposició de les seves vídeo creacions: “¿Y ahora qué leo? Videorecomendaciones de Booktubers del Vendrell”.  L'exposició tindrà un format original de posada en escena de les obres realitzades mitjançant codis QR que enllacen amb els vídeos penjats a Youtube. Aquesta exposició s’emmarca dins d’una aposta per la innovació educativa en les activitats curriculars que desenvolupen els alumnes del Graduat en Educació Secundària de l'Escola d'Adults del Vendrell.

El fenomen booktuber fa referència a la comunitat de creadors de continguts per Youtube que donen opinions i recomanen les lectures que han fet. Els vídeos que realitzen s’adeqüen al format audiovisual i breu tan consumit avui dia, juntament amb una forma d’expressar-se molt dinàmica, desenfadada i engrescadora. Tot plegat fa d’aquesta via de comunicació la ideal per fomentar en tothom el gust per la lectura.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article