Presentació del FangArt 2019

La regidora de Cultura en funcions, Eva M. Serramià, us convoca a una roda de premsa de presentació del Festival de Ceràmica “FangArt 2019”, que tindrà lloc el proper dimecres 5 de juny, a les 11 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell.

Actualitat

Presentació del FangArt 2019
Presentació del FangArt 2019 | Foto: Cedida

Aquest Festival té com a finalitat fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica i l’art en general. L’objectiu és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició i venda. A més, també es realitzaran diverses demostracions i activitats per a adults i infants entorn la ceràmica. Així mateix, també es pretén que aquest espai sigui un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions professionals: espectacles, exposicions, conferències, activitats...
 
Per optar a ser expositor, els artistes, que hauran de tenir el Carnet d’Artesà, han d’omplir la butlleta que es troba al web de l’Ajuntament https://www.elvendrell.net/art/ceramica/festival-de-ceramica i trametre la documentació al correu electrònic art@elvendrell.net. A la web també hi ha publicades les bases completes de participació. 

FangArt 2019 se celebrarà el cap de setmana del 14 al 16 de juny, a la platja de Sant Salvador.

D’altra banda, dos dels espais es reservaran a tallers joves, que tampoc pagaran la quota de la parada. Per optar a aquesta opció caldrà que el taller tingui, com a màxim, dos anys des de l’obertura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article