El Museu Pau Casals obre les seves portes a les famílies durant el cap de setmana 8 i 9 de juny amb entrades i activitats gratuïtes.

El Museu Pau Casals se suma a la campanya “Hola Família” que l’Agència Catalana de Turisme ha impulsat amb l’objectiu d’oferir a les famílies propostes interessants i descomptes en molts equipaments culturals i allotjaments certificats amb el Segell de Turisme Familiar.

Actualitat

El Museu Pau Casals obre les seves portes a les famílies durant el cap de setmana 8 i 9 de juny amb entrades i activitats gratuïtes.
El Museu Pau Casals obre les seves portes a les famílies durant el cap de setmana 8 i 9 de juny amb entrades i activitats gratuïtes. | Foto: Cedida

El proper cap de setmana 8 i 9 de juny les famílies d’arreu de Catalunya estan d’enhorabona, i és que set destinacions de muntanya i divuit poblacions de la costa s’han adherit a la campanya “Hola Família” i ofereixen un programa d’activitats gratuïtes, a més a més de descomptes en allotjaments.
 
El Vendrell és una d’aquestes destinacions, i el Museu Pau Casals, ubicat a la Platja de Sant Salvador, se suma a aquesta iniciativa amb l’activitat “Sigues músic per un dia”, el diumenge dia 22 d’abril a les 11:30h del matí. Una proposta gratuïta, on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu de la mà del Robert, un músic amic de Pau Casals que explicarà a petits i grans perquè estimava tant la música i la seva casa de Sant Salvador alhora que aprendran a tocar el violoncel amb una violoncel·lista professional, convertint-se així en músics per un dia. 
L’activitat va destinada a famílies amb nens de 3 a 10 anys, té places limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977 684 276 o bé per c/e museu@paucasals.org.

A més a més, durant tot el cap de setmana, els nens menors d’edat gaudiran de l’entrada gratuïta al museu i les famílies tindran l’opció de completar la jornada amb el menú #Holafamília al Restaurant Vil·la Casals amb un cost de 23€/adults i 12€/infants. 

Així mateix, les famílies podran completar la seva estada al Vendrell amb altres propostes d’activitats al Museu Deu, a la reserva marina, al Club Nàutic i al Diver Parc Lúdic de Coma-Ruga. 

Més informació a www.paucasals.org
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article