Diada del Patrimoni a Terrassa

El dissabte 25 de maig a la tarda, els Nens del Vendrell van celebrar la Diada del Patrimoni a la Seu d’Ègara, a Terrassa, acompanyats pels Castellers de Sabadell i els amfitrions, els Minyons de Terrassa.

Actualitat

Diada del Patrimoni a Terrassa
Diada del Patrimoni a Terrassa | Fotografia: Cedida

El dissabte 25 de maig a la tarda, els Nens del Vendrell van celebrar la Diada del Patrimoni a la Seu d’Ègara, a Terrassa, acompanyats pels Castellers de Sabadell i els amfitrions, els Minyons de Terrassa. Va ser una diada en què destaca l’actuació dels Minyons, amb la tripleta màgica (3d9f, 4d9f i 5d8) i un pd7f.

Els Nens, per part seva, van començar la jornada amb una td7 amb canvis al tronc i al pom de dalt, molt segura i parada en tot moment, i amb bones mides. Després van fer un 4d7a bastant tranquil, per seguir rodant castellers en diferents posicions. Per acabar la ronda de castells, els de la camisa vermella van fer un 3d7 que no presentava bones mides als pisos superiors, però que es va saber defensar en tot moment i no va perillar. Per acabar la diada van fer un pd5.

El proper cap de setmana, els Nens del Vendrell celebren el seu 93è aniversari i tenen molts actes preparats. Per encarar bé la diada de diumenge, el divendres faran l’assaig a la plaça Vella a les 21.45 h i, en acabar, un DJ amenitzarà la nit. Dissabte al matí, els Nens se sumen a la festa que l'Agrupació de Cultura Popular. L'Embarcada celebra aquest mateix cap de setmana i estaran amb la paradeta de marxandatge a la plaça Nova, i a les 11 h del matí, celebraran un torneig de bitlles catalanes. El diumenge 2 de juny a les 11.30 h, a l'avinguda de Jaume Carner, els Nens del Vendrell rendiran homenatge al Quatre de Vuit de Josep Cañas, monument dedicat als castellers de Catalunya, amb motiu del 50è aniversari de la seva inauguració el 1969. En aquell moment, el monument no estava complert, ja que es va anar construint durant els anys posteriors a la seva inauguració, i tampoc estava ubicat al mateix espai on es troba ara, sinó al barri marítim de El Francàs. Des del monument, tota la colla anirà en cercavila fins a la plaça Vella on, a les 13 h, celebraran la Diada del 93è Aniversari de la colla, acompanyats pels Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article