L'Arboç es queda sense debat electoral davant la negativa de les candidatures del PSC i de Canviem l'Arboç-Acord Municipal (CL-AM)

Si res no es mou, res no canvia. Des de la CUP ens ha sorprès que una iniciativa ara ja tan normalitzada com fer un debat o una taula rodona per donar a conèixer de primera mà un programa electoral no tiri endavant.

Actualitat

| Fotografia: Cedida

Molts municipis de la nostra comarca amb més salut democràtica que no pas el nostre han cregut que és bo tenir aquest contacte directe amb les diferents opcions polítiques que es presenten a les eleccions.

El cas és que no ha estat la ràdio municipal qui ha proposat fer un debat. Ho ha fet un jove periodista del poble que, en exposar-ho, ha tingut molts suports dels vilatans. 

Si no entenem la posició d’un grup (CL-AM) que proposa el canvi, encara menys entenem la negativa del grup socialista, actualment en el poder amb majoria absoluta i que ha fet i desfet al seu aire sense que calgués el consens en els plens municipals.

Un debat és massa per a aquests dos grups. Un canvi no es diu, es fa.

Fer un debat quan el tarannà habitual és el del despotisme il·lustrat “tot per al poble però sense el poble”, ens fa entendre millor, molt millor, la negativa del grup dit socialista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article