Diada d’inici de temporada dels Nens del Vendrell

El passat diumenge 7 d’abril al matí, un bon nombre de camises vermelles van donar el tret de sortida a la temporada 2019 a la plaça Vella del Vendrell, acompanyats dels Margeners de Guissona. 

Actualitat

Diada d’inici de temporada dels Nens del Vendrell
Diada d’inici de temporada dels Nens del Vendrell | Fotografia: Cedida

Va ser una diada de caràcter festiu i d’estrenes, que va començar amb el tradicional pilar caminant dels Nens i un pd4 aixecat per sota dels de Guissona. Els Nens del Vendrell van descarregar un 4d7a, un 3d7 i un 4d7 segurs i amb tranquil·litat, per finalitzar l’actuació amb un vd5. Aquests castells de 7 van servir per assegurar la diada i estrenar castellers tant a canalla, com a la pinya i al tronc. La colla del Vendrell va reaccionar molt bé respecte als castells que es van dur a plaça, demostrant la il·lusió amb què, castellers i castelleres, encaren la temporada.

En acabar, les dues colles van celebrar l’inici de la temporada amb un dinar de germanor a Tomoví, que va aplegar gairebé 200 castellers.  

Abans de les vacances de Setmana Santa, els Nens del Vendrell aniran a Barcelona per celebrar la diada de diumenge de Rams. A les 12 del migdia es trobaran amb els Castellers de Sants i la Jove de Sitges a la plaça de Sants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article