La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a la Bisbal del Penedès

El detingut en ser informat dels indicis obtinguts pels agents de la Guàrdia Civil, va col·laborar amb ells facilitant l'accés a la instal·lació.

Actualitat

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a la Bisbal del Penedès
La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a la Bisbal del Penedès | Fotografia: Cedida

La Guàrdia Civil del Vendrell ha desmantellat una plantació tipus "Indoor" amb 241 plantes de marihuana en un habitatge unifamiliar situat a la urbanització Priorat de la Bisbal, de la localitat de la Bisbal del Penedès (Tarragona) , detenint a dues persones com a responsables del cultiu i elaboració de la substància.

La investigació va començar durant el mes de novembre, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l'existència d'un habitatge unifamiliar on, pel que sembla, s'estava cultivant marihuana. Després d'aquesta informació, la Guàrdia Civil va establir nombrosos dispositius a fi de localitzar i desmantellar la plantació clandestina, així com la identificació del seu responsable.

Arran de la informació obtinguda en la investigació i gràcies a la col·laboració de tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, es va poder constatar l'existència d'elements característics destinats al cultiu interior de marihuana, de manera que després d'identificar a l'inquilí de l'habitatge i ser informat dels indicis, va col·laborar amb els agents facilitant l'accés a l'habitatge i a la pròpia instal·lació de cultiu situada al garatge de l'habitatge.

Després d'accedir a la instal·lació, es van localitzar 241 plantes de marihuana en fase adulta, així com material pel cultiu i elaboració de la substància.

Els detinguts són un home i una dona de 27 i 33 anys d'edat de nacionalitat espanyola i portuguesa, se'ls imputa un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, aquests van prestar declaració a les dependències policials i van ser posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article