El president Torra encapçalarà demà dijous, al Vendrell, l'Assemblea municipalista del Penedès

L’acte, el primer de la nova vegueria, aplegarà els alcaldes del Baix i l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia, els presidents dels consells comarcals i la Plataforma Provegueria Penedès.

Actualitat

El president Torra encapçalarà demà dijous, al Vendrell, l'Assemblea municipalista del Penedès
El president Torra encapçalarà demà dijous, al Vendrell, l'Assemblea municipalista del Penedès | Fotografia: Cedida

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà demà dijous, 14 de març, l’Assemblea municipalista del Penedès, el primer acte que celebra la nova vegueria i que reunirà els alcaldes del Baix i l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia, els presidents dels quatre consells comarcals i la Plataforma Provegueria Penedès. L’acte tindrà lloc a les 13.00 hores a Vil·la Casals, al barri marítim de Sant Salvador, al Vendrell.
 
L’assemblea, impulsada per la Delegació territorial del Govern al Penedès, ha de servir per conèixer les principals reivindicacions del territori i desplegar la nova vegueria. S’iniciarà amb una intervenció de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià. Seguidament intervindrà el president de la Plataforma Provegueria Penedès, Fèlix Simon; l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; l’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i l’alcalde de Vilafranca del Penedès i delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull. L’assemblea es tancarà amb el parlament institucional del president de la Generalitat.
 
El Parlament de Catalunya va aprovar el febrer de 2017 la creació de la vegueria del Penedès. El juliol de 2018 el Govern va nomenar Regull com a delegat del Govern a la zona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article