“La Fira Turismar inicia una temporada d’estiu amb bones perspectives”

Àngels Turdiu Regidora de Promoció Econòmica

Del 20 al 24 de juny, Coma-ruga acollirà la 28a edició de la fira Turismar. Aprofitem l’avinentesa per entrevistar Àngels Turdiu, regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament del Vendrell.

■ Un any més la fira Turismar dóna la benvinguda a l’estiu. Com es preveu enguany la temporada?
Tenim bones perspectives de com pot anar la temporada d’estiu en el nostre municipi, ja que hem tingut uns primers indicis positius amb la Setmana Santa, el pont de maig i la Pasqua Granada, períodes en els quals s’ha registrat una ocupació més alta respecte a anys anteriors.

■ I la fira, concretament, com es presenta aquest any?
La plaça dels Germans Trillas continuarà acollint la seixantena d’estands multisectorials, que reafirmen la consolidació d’aquesta fira en el territori per la confiança que ens donen els diferents expositors que vénen a presentar les seves novetats i productes.

■ Alguna novetat que es pugui destacar?
Aquest any no tindrem la Mostra de cava del Baix Penedès, sinó la Mostra de Cervesa Artesana Catalana, amb la presència de vuit marques, que esperem que sigui un estímul per atreure més gent a la fira i que tingui molt d’èxit. I tot això es veurà complementat amb les activitats paral·leles habituals i amb una zona lúdica per a tots els públics.

■ Com és habitual, la fira Turismar coincideix amb la revetlla de Sant Joan. Es manté el castell de focs?
Sí, i per tercer any consecutiu es farà gràcies a l’esforç econòmic dels establiments comercials de les platges, que aposten per oferir aquest espectacle de llum i de colors aprofitant un dels cap de setmanes amb més ocupació turística de l’any.  

■ Quins atractius turístics del municipi del Vendrell destacaríeu tot coincidint amb l’arribada de la temporada d’estiu?
Tenim unes platges magnífiques, aigües termals, una reserva marina de gran valor mediambiental, una gastronomia rica, uns vins i caves excel·lents, cultura, diverses activitats esportives, espais d’oci i lleure, etc. Cal destacar que aquest any hem recuperat la Bandera Blava de la platja de Sant Salvador, una recuperació que, juntament amb la certificació ISO integrada 9001-14001, de què ja disposaven totes les platges des de la temporada passada, confirma la bona gestió que s’està fent per mantenir la qualitat de totes les platges amb el compromís del respecte amb el medi ambient.

■ Per acabar, voleu adreçar algun missatge als nostres lectors?
Aprofito l’oportunitat per convidar tothom que vingui a visitar la fira Turismar que la gaudeixi i que la visqui al màxim. D’aquesta manera, celebrarem tots plegats la benvinguda de l’estiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article