“Celebrem la primavera al Vendrell amb el 18è Concurs de roses”

Àngels Tardiu Regidora de Promoció Econòmica

El cap de setmana del 10 i l’11 de maig, el Vendrell celebrarà el 18è Concurs de Roses al Centre cívic L’Estació. Aprofitem l’ocasió per entrevistar la regidora de Promoció Econòmica, Àngels Turdiu.

Un any més, se celebra el Concurs de Roses del Vendrell. Com es planteja enguany?
 Doncs, com en els darrers anys, es manté l’organització d’un dels concursos de roses més consolidats, amb més prestigi i amb més participació de la demarcació. En aquest sentit, rebem el reconeixement d’altres ciutats roseristes, com poden ser Reus i Alpicat, pel caràcter obert i dinàmic del nostre Concurs. Esperem que, com cada any, es mantingui l’alta participació i que puguem gaudir de l’exposició d’unes dues mil roses al Centre cívic L’Estació.   

I quina particularitat té el Concurs de Roses del Vendrell?
Des de fa divuit anys, el Concurs de Roses és una forma de celebrar la primavera al Vendrell, ja que es pot gaudir de l’esclat de colors i d’olors que caracteritza aquesta època de l’any. És un goig veure la sala del Centre cívic L’Estació plena de diferents varietats de roses. D’entre aquestes varietats, cal destacar la rosa Pau Casals, una rosa que ens la sentim pròpia per portar el nom del Mestre, fill il·lustre del Vendrell. També hi ha lloc per a roses pròpies d’altres indrets, ja que des de fa uns anys comptem amb la participació de la varietat Ciutat de Reus. I cal dir que cada any es fa més complicada la deliberació del Jurat per triar-ne les millors.  

Parlant del Jurat, qui en forma part?
Doncs, a part de l’alcalde i dels regidors de Promoció Econòmica, el Jaume Escarré i jo mateixa, també convidem a formar part del Jurat representants d’entitats de la vila i especialistes en la temàtica de les flors. Per exemple, aquest any, cal destacar la presència de Carles Herrera, que és director d’un programa sobre jardineria a 8TV.

Per acabar, voleu adreçar algun missatge als nostres lectors?
Aprofito l’oportunitat d’aquesta entrevista per convidar tothom a participar en el Concurs de Roses del Vendrell i qui no hi participi que vingui al Centre cívic L’Estació a gaudir d’un espectable ple de colors i olors. A més, cal aprofitar el dissabte a la tarda per visitar l’exposició de roses i fer un tomb per la Fira d’Entitats a la Rambla. Tot plegat, omplirà de vida el centre del Vendrell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article