El Vendrell celebra la primera edició del Festaesport

El Patronat Municipal d'Esports va organitzar aquest acte dins el programa de Festa Major

El diumenge 28 de juliol un centenar de nens i nenes del Vendrell van participar a l'activitat gratuïta que va organitzar el Patronat Municipal d'Esports per celebrar la Festa Major.

Tots els participants al Festaesport, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys, tenien com a objectiu practicar esports com corfbol, golbol, atletisme, tennis, bitlles catalanes o un circuit de psicomotricitat, organitzats en estacions amb diferents nivells de dificultat. Un cop finalitzat tot el recorregut tots els nens i nenes que van gaudir d’un matí esportiu a la Plaça Pep Jai  es van emportar com a record de la festa una samarreta tècnica amb els colors de la bandera del Vendrell.

Sergi Teruel, regidor d’Esports que va gaudir de la festa com un pare més, va manifestar la seva satisfacció per l’alt nivell de participació, així com la bona disposició dels nens que malgrat la calor, pròpia d’un matí de juliol,  van repetir el circuit varies vegades.

Amb la incorporació aquest tipus d'activitats al programa de Festa Major, el Patronat d'Esports del Vendrell volia  donar a conèixer, un cop més,  la vessant més lúdica de l'esport,  ja que a la Festa Major el més important és passar-ho bé.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article