L’afectació de la telefonia de Costa Cunit no es podrà arreglar fins a meitat d'aquesta setmana

Des de la Regidoria de Noves Tecnologies s’ha estat en contacte amb l’empresa Teléfonica per insistir en què se solucioni la manca de subministrament de telèfon i internet a la urbanització de Costa Cunit, a causa d’un incendi de cablejat en un registre, dilluns passat.

Actualitat

L’afectació de la telefonia de Costa Cunit no es podrà arreglar fins a meitat d'aquesta setmana
L’afectació de la telefonia de Costa Cunit no es podrà arreglar fins a meitat d'aquesta setmana | Fotografia: cedida

Malgrat que l’empresa havia comunicat que el material necessari per arreglar l’avaria arribaria aquest divendres, l’última informació que Telefónica ha facilitat és que no es podrà arreglar fins a meitat d'aquesta setmana.

El regidor TIC, Xavier Salvadó, ha expressat a l’empresa Telefónica el seu malestar i disgust davant de la seva manca de resposta. Des de la regidoria, es considera que s’està tenint un tracte discriminatori. D’altra banda, també es lamenta que el fet que tot el veïnat de la urbanització Costa Cunit estigui incomunicat suposa un perill greu en cas que es produeixi una emergència.

Tan aviat com sigui possible, l’Ajuntament de Cunit facilitarà informació sobre com presentar reclamacions sobre la incidència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article