Diada la Bisbal del Penedès

Torre de 7
Torre de 7 | Alex Nebot
El passat diumenge 9 de setembre, els Nens del Vendrell, juntament amb la Colla Jove de Castellers de Sitges, van acostar-se al carrer del Doctor Robert de la Bisbal del Penedès per celebrar, juntament amb els Bous de la Bisbal, la Diada Nacional de Catalunya.
 
Els Nens van actuar en segona posició, i van començar l'actuació fent un 4d7a, el qual els serví de tràmit i que va resultar molt plàcid. A la segona ronda, van fer un 3d8 executat a la perfecció, com es pot veure habitualment a les darreres diades. Per acabar la ronda de castells, van fer una td7 que va quedar exacta quant a mides, i va transmetre molt bones sensacions per poder-la pujar un pis més ben aviat i poder completar una tripleta amb la td8f. A la ronda de pilars de mèrit, els Nens van portar a plaça per primer cop aquesta temporada el pd6, que finalment va quedar en intent, tot i que ja l'havien descarregat al local d'assaig en diverses ocasions. Per tancar la diada, van fer 3pd4 a la ronda de pilars conjunts.
 
Aquesta setmana, els de la camisa vermella continuaran treballant durant els seus dies habituals d'assaig, tot i que han decidit canviar el format d'assaig de dilluns, l'assaig de pilars, i faran assaig general. Amb l'objectiu d'aconseguir incrementar el nombre de castellers tant al local com a les actuacions, han decidit complementar els assajos amb activitats organitzades des de l'àrea social de la colla: dilluns sortejaran diferents productes del marxandatge i divendres faran sopar en acabar l'assaig. A més, la Colla va rellançar la setmana passada la campanya SOM, que es va iniciar el 2012, on els Nens van començar una nova etapa amb una manera de treballar que els ha marcat fins a avui, recuperant els valors diferenciadors i l'essència castellera d'una entitat amb 92 anys d'història.
 
La propera cita castellera dels Nens del Vendrell serà la Diada al Born, aquest dimarts 11 de setembre, juntament amb la Colla Jove de Barcelona i els Capgrossos de Mataró.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article