Més de 300 persones participen en les activitats d’Esport solidari “L’Arboç es Mou”

Imatge de la caminada nocturna de l’Arboç es Mou 2018.
Imatge de la caminada nocturna de l’Arboç es Mou 2018. | Aj. de l’Arboç
Balanç molt positiu del programa d’activitats esportives solidàries “L’Arboç es mou!”

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat un balanç molt positiu del programa d’activitats esportives solidaries “L’Arboç es mou!”. Aquesta campanya, impulsada per la regidoria de Joventut, Esports i Lleure, ha tingut una durada de quatre setmanes, del 2 al 27 juliol i ha inclòs 18 activitats diferents com pàdel, bàdminton, ioga, jocs populars i activitats lúdico esportives infantils, iniciació al running, bàsquet, caminades, sortides amb BTT i zumba infantil.

Pel que respecta al vessant esportiu, han estat 300 les persones que s’han inscrit a alguna de les múltiples activitats ofertades. Cal destacar la vessant solidària de “L’Arboç es Mou”. El preu de la inscripció, 5 euros per cada activitat, i tots els ingressos han anat destinats íntegrament a l’organització de la 3a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel diumenge 7 d’octubre de 2018. 

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, i finançat pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari. El consistori arbocenc mostra la seva satisfacció per l’èxit assolit, especialment en les activitats infantils, i agraeix a tots els participants els compromís mostrat amb la pràctica de l’esport, la vida saludable i la solidaritat.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article