L’Ajuntament de l’Arboç i l’Obra social de La Caixa signen un conveni d’ajuts d’urgència social.

Imatge de la firma del conveni, Alexis Gómez, director de banca d'Institucions de Tarragona, Maria Roca directora de l’Oficina de l'Arboç, i Joan Sans, alcalde de l’Arboç.
Imatge de la firma del conveni, Alexis Gómez, director de banca d'Institucions de Tarragona, Maria Roca directora de l’Oficina de l'Arboç, i Joan Sans, alcalde de l’Arboç. | Aj. de l’Arboç
Els ajuts tenen per finalitat l’atenció de determinades situacions de necessitats puntuals i urgents.

 L’Ajuntament de l’Arboç i l’Obra Social de La Caixa han signat aquesta setmana un conveni de col.laboració segons el qual, La Caixa fa una donació de 3.500€ per ajuts d’urgència social per a famílies de l’Arboç. Els projectes que hi han inclosos són: ajuts als llibres de text per a famílies desfavorides, ajuts per a sufragar les despeses de subministres bàsics (aigua, llum i gas) per a famílies que no disposen de recursos suficients per afrontar-les, ajuts al banc d’aliments, o al Centre Obert.

Els ajuts tenen per finalitat l’atenció i pal.liament de determinades situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques, en què es poden trobar les famílies que no disposen de recursos econòmics suficients per afrontar-les i no estan en condicions d’aconseguir-los o rebre’ls d’altres fonts.  

La col·laboració que s’ha establert amb l’Obra Social, de la Caixa, que ha donat 3.500€ representa un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de l’Arboç per a pal·liar situacions de necessitat a les famílies de la Vila.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article