Aniversari Òmnium Baix Penedès

La presència de l’Òmnium Cultural al Baix Penedès ja compta amb un any d’existència, i ho celebraran amb una conferència protagonitzada per l’emprenedor i empresari Ramir de Porrata. L’acte, obert a tothom, es farà al Vendrell, el divendres 13 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre (19’30h.) a la sala d’actes de l’escola municipal de música Pau Casals.
Ramir de Porrata-Dòria sempre ha cregut en la importància que tenia la ciutadania en tot el procés cap a la República. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, té un màster en enginyeria de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i és doctor en aquesta disciplina per la mateixa universitat. És també cofundador i CEO de l'empresa Keonn. Fou responsable d'Anàlisi Estratègica i vicepresident del Cercle Català de Negocis i autor de l'estudi Cap a on s'encamina Espanya? L'any 2017 fou el candidat número 62 per la llista de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya. 
Entre les seves opinions, diu:”La massa social dels partidaris de la República ha crescut, amb més de 2 milions de vots, la nostra capacitat mobilitzadora continua sent extraordinària, i molta gent té una energia desbordant per actuar, per treballar per la República.”

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article