Diada Calafell platja Nens del Vendrell

El passat diumenge 1 de juliol, els Nens del Vendrell van desplaçar-se fins al passeig marítim de Sant Joan de Déu de Calafell per assistir a la Diada de Festa Major de Calafell Platja, juntament amb els castellers de la camisa blau cel, els Nois de la Torre.

Els vendrellencs van portar a plaça un 3d7, un 4d7 i un 5d6, que els van servir per poder rodar peces noves. La primera estructura no va complir amb els tempos desitjats, però, tot i això, totes les construccions es van poder treballar de forma molt serena i tranquil·la i segura. A la ronda de pilars van decidir llençar a plaça, com porten fent a les darreres actuacions, un pd5. I, per concloure la diada, va haver-hi una ronda conjunta de pilars, on els Nens van lluir 3pd4.

Després d’una setmana de vacances, els de la camisa vermella tornen a la marxa donant pas a un tram de la temporada molt important per a ells. Aquesta setmana ja canvien els horaris d’assaig i comencen amb els horaris d’estiu. Per això, els dilluns i els dimecres es trobaran 30 minuts més tard de l’habitual al local de l’avinguda de la Riera de la Bisbal, i l’horari de divendres es mantindrà com sempre.

Destacar que ara encararan els mesos de juliol i agost, uns mesos amb actuacions molt potents i importants per a ells, amb un calendari ple d’activitats per motivar tots els castellers. D’aquesta setmana en destaca el cap de setmana. Dissabte participaran al sopar del Barri de la Font de la Menya, on hi tenen la seva seu. I el proper diumenge 8 de juliol la colla vendrellenca es desplaçarà a Banyeres del Penedès, on compartirà actuació amb els Minyons de l’Arboç i els Moixiganguers d’Igualada; conclouran la diada amb una fideuada i una tarda de piscina amb activitats per a tota la colla.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article