El Fem12 del CE Vendrell queda tercer al Campionat de Catalunya

Des del divendres 11 fins al diumenge 13 de maig, a Mollerussa, el Fem12 de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell va participar al Campionat de Catalunya, com a un premi a la bona temporada que ha fet l'equip, i va quedar tercer.


Els altres equips participants van ser: CP Voltregà -que va ser el campió-, CH Mataró, CHP Sant Feliu, CH Claret, CP Torrelles i Igualada Femení.

El CE Vendrell va començar el campionat el divendres, a la tarda, amb un victòria per 10 a 4 al partit que va disputar amb el CP Torrelles. El dissabte, al matí, van guanyar el CHP Sant Feliu per 3 a 7, resultat que ja les classificava a semifinals. Aquest mateix dia, a la tarda, van perdre 5 a 2 amb el CH Mataró, un equip que arribaria a la final. El diumenge, al matí, a la semifinal, l'equip es va veure superat clarament per qui seria el campió, el CP Voltregà, amb un 7 a 0. I en aquesta última jornada, a la tarda, contra el CH Claret, el CE Vendrell va aconseguir la victòria per 5 a 0 i va quedar com a tercer classificat del Campionat de Catalunya.

L'equip Fem12 del CE Vendrell està format per les jugadores Beth Boekestein (p), Arian Martín, Maura Santó, Antònia Lluch, Mireia Romero, Jana Solé i Mar Pijoan. El seu entrenador és Pelayo Sanz i els delegats són Joanjo Santó i Albert Martín.

Felicitats noies, tècnics, delegats i famílies. Heu fet un molt bon campionat. Sou unes campiones.
                                                                                                 
        
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article