#CatHolaFamília al Museu Pau Casals

El Museu Pau Casals obre les seves portes a les famílies durant el cap de setmana 21 i 22 d’abril amb descomptes, entrades gratuïtes i activitats.

El Museu Pau Casals se suma a la campanya “Catalunya, Hola Família” que l’Agència Catalana de Turisme, ha impulsat amb l’objectiu d’oferir a les famílies propostes interessants i descomptes en molts equipaments culturals i allotjaments certificats amb el Segell de Turisme Familiar. 

El proper cap de setmana 21 i 22 d’abril, les famílies d’arreu de Catalunya estan d’enhorabona, i és que una vintena de poblacions de la costa s’han adherit a la campanya “Catalunya, Hola Família” i ofereixen un programa d’activitats gratuïtes, a més a més de descomptes en allotjaments. El Museu Pau Casals, ubicat a la Platja de Sant Salvador (El Vendrell), se suma a aquesta iniciativa oferint la possibilitat de conèixer la que va ser la casa d’estiueig del músic vendrellenc a través d’una visita familiar de la mà del Robert, un músic amic de Pau Casals que explicarà a petits i grans perquè estimava tant la música i la seva casa de Sant Salvador. Una visita plena de sorpreses que tindrà lloc el dissabte dia 21 d’abril a les 12h del matí, amb un cost de 5€/adults i gratuïtat per a tots els infants.  

Així mateix, diumenge dia 22 d’abril a les 11:30h del matí, el Museu Pau Casals programa l’activitat “Sigues músic per un dia”, una proposta gratuïta, on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu i aprendre a tocar el violoncel, convertint-se en músics, per un dia. 

Ambdues activitats van destinades a famílies amb nens de 3 a 10 anys, tenen places limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé per c/e museu@paucasals.org.

A més a més, durant tot el cap de setmana, els nens menors de 15 anys gaudiran de l’entrada gratuïta al museu i les famílies tindran l’opció de completar la jornada amb el menú #CatHolafamília al Restaurant Vil·la Casals amb un cost de 23€/adults i 12€/infants. 

La campanya #CatHolafamília continuarà el seu recorregut i s’estendrà a una desena de destinacions d’interior entre els dies 18 i 20 de maig. 

Més informació a www.paucasals.org

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article